|
||||||||||
kotleciki rybneKrótki opis potrawyPolecam gorąco dla tych co się boją ości :)Potrzebne składniki dowolne filety rybne - 3 szt. ziemniaki - 4 szt. bulka tarta jajko - szt. sol pieprz przyprawa do ryb olej Etapy przyrządzania1
Filety rybne rozmrozic i ugotowac na wolnym ogniu, rozgniesc. Ugotowac rowniez ziemniaki i rozgniesc je kiedy sa cieple, dodac rybe, jajko, bulke tarta i przyprawy. Wymieszac calosc i formowac kotlety. Obtoczyc w bulce tartej, smazyc krotko na lekko zloty kolor na oleju.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|