|
||||||||||
kanapki na ciepłoKrótki opis potrawynaprawde pyszniutkiePotrzebne składniki chleb tostowy pieczarki wędlina ser żółty kukurydza papryka szczypiorek majonez sól pieprz Etapy przyrządzania1
Szczypior, wędlinę, paprykę pokroić w kostkę. Pieczarki, ser żółty zetrzeć na tarce (grube oczka), dodać kukurydzę, majonez, sól, pieprz do smaku, wszystko wymieszać. Chleb posmarować tą pastą, wsadzić do piekarnika i zapiekać w temp. ok. 180 stopni przez 15 minut. Po wyjęciu polać keczupem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|