|
||||||||||
Babka ziemniaczanaKrótki opis potrawynietypowa bo ziemniaczana babkaPotrzebne składniki Sos pieczarkowy - 2 szt. ziemniaki - 1 kg olej - 1 łyżka(i) jajko - 2 szt. mąka - 3 łyżka(i) sól - 1 szczypta(y) pieprz - 1 szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Ziemniaki utrzeć na tarce jak na placki ziemniaczane. Dodać olej, jajka, trochę mąki, sól i pieprz. Zapiec w naczyniu żaroodpornym ok. 1 godziny. Pokroić na kawałki i podać z sosem pieczarkowym.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|