|
||||||||||
MizeriaKrótki opis potrawywiosenna surowkaPotrzebne składniki ogórek - 15 dag śmietana 12% - 1 szkl. maślanka - 1 szkl. sól - szczypta(y) pieprz - szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Zielony ogórek (w skórce) zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Przełożyć do miski. Dodać śmietanę 12%, maślankę i wymieszać. Doprawić przyprawami do smaku. Schłodzić w lodówce.
Podawać z ziemniaczkami i sadzonym jajkiem.
Składniki wystarczą na 2 porcje.
Smacznego.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|