|
||||||||||
zupa cebulowaKrótki opis potrawytania zupaPotrzebne składniki cebula - 18 dag słodka śmietanka - 1/2 szkl. mąka kartoflana - 2 łyżka(i) kostki rosołowe - 2 kostka(i) vegeta,pieprz serek topiony kremowy - 1 szt. Etapy przyrządzania1
cebule pokroic bardzo drobno .przelozyc do naczynia dodac kostki rosołowe, serek pieprz i vegete.dokladnie wszystko zmiksowac.nastepnie dodac mąke kartoflaną i natychmiast wlać 1,25l wrzątku ciągle miksując.dodać smietanę, zamieszać.podawać z ugotowanymi na twardo pokrojonymi jajkami
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|