|
||||||||||
sos beszamelowyKrótki opis potrawysosPotrzebne składniki mąka - 100 g masło - 100 g mleko - 1/2 szkl. pieprz - szczypta(y) starty ser - 1 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
do stopionego masła dodaj mąke i stale mieszając dodaj stopniowo gorące mleko.mieszaj nadal gotując 3-5 minut.jezeli sos poddajesz do warzyw dodaj ser.przypraw do smaku
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|