|
||||||||||
Sos śmietanowyKrótki opis potrawyProsty, smaczny sos śmietanowy.Potrzebne składniki olej - 1 łyżka(i) kiełbasa - 40 dag cebula - 1 szt. bazylia - 2 łyżka(i) śmietana 36% - 1/2 l Etapy przyrządzania1
Kiełbasę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Cebulę również obieramy, myjemy i również siekamy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy kiełbasę i cebulę. Smażymy przez około 5-10 minut, a następnie wlewamy śmietanę, oraz wsypujemy bazylię. Mieszając podgrzewamy przez następne 10 minut. Podawać z makaronem typu świderki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|