|
||||||||||
Masło czosnkoweKrótki opis potrawywspaniale do kanapek i na grzankiPotrzebne składniki masło roślinne - 250 g czosnek - 2-3 natka pietruszki ostra papryka - szczypta(y) sos sojowy Etapy przyrządzania1
Do masła wcisnąć czosnek, dodać łyżeczkę posiekanej natki ostrej papryki i kilka kropli sosu sojowego. Dokładnie wymieszać, wstawić do chłodni żeby się ścisnęło, po czym uformować w nieduże pętko, kiełbaski zawinąć w folię i zamrozic. Na każdy kawałek mięsa kładziemy plasterek masełka, do tego brokuły z grilla i smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|