|
||||||||||
cebulka panierowanaKrótki opis potrawypychaPotrzebne składniki cabula - 3 szt. sól - szczypta(y) pieprz - szczypta(y) mąka jajko bułka tarta olej (do smażenia) Etapy przyrządzania1
Cebulę kroimy w talarki, oprószamy przyprawami i obtaczamy w mące, jaju (rozmąconym) i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju nadając takiej złocistości i chrupkości, jaką lubimy najbardziej
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|